Linii de granulare 250 kg/h 

Important! Producem și livrăm echipamentele noastre oriunde în România

Brichete

biocombustibili

Echipamente

Linie de granulare 250 kg/h 

Înainte de a începe procesul de brichetare, materia primă trebuie mărunțită până la o anumită dimensiune. Pentru acest prim pas, există mai multe tipuri de dispozitive sub diferite denumiri: concasoare, tocătoare, granulatoare, mărunțitoare. Pentru zdrobirea deșeurilor din lemn, concasoarele cu ciocan sunt recunoscute ca fiind cele mai convenabile.

Principiul de funcționare

Materiile prime sunt adăugate în granulator prin fereastra de alimentare. Bucățile mari și rupte cad pe grătarul din interior, iar particulele mici zboară prin acesta. Acest ciclu se repetă de mai multe ori, până când toată materia primă este mărunțită uniform. În același timp, se poate realiza alimentarea cu materie primă nouă, iar cea zdrobită este evacuată pe o banda lungă de transportare.

 

Opțiuni de echipamente și preț

Echipamentele liniei de producție pot varia în funcție de materiile prime folosite. Acest lucru se datorează diferenței de materie primă și umidității acesteia, precum și condițiilor instalațiilor de producție.
Elementele principale, necesare și indispensabile oricărei linii de producție sunt: materiile prime care alimentează buncărul de distribuție, uscătorul aerodinamic și o presă în care sunt formate și coapte brichetele. În funcție de necesitatea măcinării materiei prime, în echipamentul total pot fi incluse și granulatoare.

Compania Elcris distribuie concasoare pentru linii de brichetare pentru cerințele fiecărui client. Toate echipamentele distribuite de către noi sunt de înaltă calitate și îndeplinesc toate standardele tehnologice necesare.

 Cere o ofertă

Contactează-ne pentru o ofertă personalizată, de calitate și eco-friendly.
Nu uita că devenind client Elcris, beneficiezi de o gamă variată și completă de servicii!

+40 0762 357 730

Ce spun clienții noștri?

Am beneficiat cu succes de implementarea programului StartUp Nation 2018, prin consultanța primită cu privire la finanțare, incusiv achiziția și montarea utilajelor.

C.M., județul Arad

Recomand fără nici o reținere brichetele din rumeguș de la Brichete Elcris. Calitatea acestora și timpul de durată al arderii, aduce un plus de valoare afacerii noastre, fiind mai eficienți.

H.A., județul Gorj

Avem o plăcere deosebită să colaborăm cu firma Brichete Elcris, în vederea achziției de biocombustibilii pe care aceasta îi produce. Produse și servicii excelente, întotdeauna!

I.N., județul Timiș