Despre noi și industria de biocombustibili solizi

Brichete Elcris produce și distribuie brichete Pini & Kay și peleți din rumeguș

Importanța industriei de brichete și peleți

Industria de brichetare și peletizare s-a dezvoltat foarte mult în ultimii ani, fiind un bun substituent pentru combustibilii obișnuiți de pe piață. Datorită evoluției acestei industrii, cererea în acest domeniu este în continuă creștere, de la uz personal, pentru încălzirea în casă, la uz industrial. Folosirea brichetelor și a peleților reprezintă la momentul actual o opțiune fiabilă de producere a energiei termice, reprezentând o modalitate economică și confortabilă a combustibililor fosili.

Echipamente linii de brichetare și peletizare

În afara producției de brichete și peleți, Elcris distribuie și echipamente de brichetare și peletizare, de la furnizori de încredere. Brichetele de combustibil pot fi produse din orice reziduuri de lemn bine mărunțite, precum și din alte materii prime bio, cum ar fi paie, coji de floarea soarelui etc. Echipa Elcris oferă soluții la cheie prin linii de proiectare și fabricare individuală pentru producerea brichetelor și peleților. Oferim consultanță pentru antreprenorii care vor să intre în această industrie prin programul de Finanțare Europeană. Ne angajăm și ne asigurăm ca planul de afaceri aferent programului, este realizat conform criteriilor de participare. Sunteți invitați să apelați la experții noștri în domeniu, pentru a beneficia de cele mai bune servicii și produse.

Oferim un pachet complet de servicii pentru fabricarea, instalarea și punerea în funcțiune a echipamentelor distribuite de noi. În plus, vom oferi sfaturi necesare și toate informațiile tehnice și tehnologice de care aveți nevoie, cât și instruirea de conduită pentru personalul dumneavoastră.

Elcris oferă consultanță și service personalizat fiecărui client, în funcție de nevoile acestuia. Echipamentele achiziționate de la noi, în special liniile de brichetare și peletizare, se pot vinde separat sau adăugate altor produse. În procesul de dezvoltare și achiziționare a echipamentelor, sunteți ghidați de condițiile individuale și de volumele de producție, în funcție de necesități și condiții.

Liniile de brichetare și peletizare distribuite de noi au trecut numeroase teste și îmbunătățiri. Acestea îndeplinesc toate cerințele pentru echipamentele de acest tip. Tehnologia de producție a fost testată cu succes de mulți dintre clienții noștri și vă garantează avantaje tehnologice și economice incontestabile. În timpul funcționării liniilor noastre de brichetare și peletizare, substanțele care sunt toxice și dăunătoare sănătății și mediului nu sunt utilizate sau eliberate.

Devenind client Elcris, beneficiați de o gamă variată și completă de servicii – nu doar în faza de comandă, ci și în timpul funcționării producției. Întreținerea, repararea, furnizarea de piese de schimb și sfaturi în toate cazurile necesare, asigură funcționarea fiabilă a producției dumneavoastră și, în consecință, prosperitatea afacerii dumneavoastră.